Diana Solomon

ethical living

Wishlist (2018)

Înainte, când treceam în agendă toate lucrurile pe care mi le doream, umpleam lejer două pagini. Între timp am învățat că nu e despre cantitate, ci calitate. În plus, m-am obișnuit să-mi cântăresc bine deciziile, așa că atunci când cumpăr ceva, chiar cred că-mi va fi util și nu va ajunge să fie uitat printr-un colț. Iar pentru mine treaba asta funcționează perfect pentru că surplusul mă agită și-mi dă o stare de anxietate, lucru pe care l-am înțeles abia în urmă cu trei ani.

Așadar, pentru mine minimalismul nu este un trend, ci terapie pură. Mă ajută să-mi mențin mintea concentrată pe ceea ce este esențial.

Prin urmare, iată câteva dintre lucrurile care mi-au atras atenția în ultimele luni și pe care intenționez să le achiziționez la prima ocazie.

Cărți:

 • Goodbye, Things: On Minimalist Living (o găsiți aici)
 • Simple Matters (o găsiți aici)
 • Eat Pretty Live Well: A Guided Journal for Nourishing Beauty, Inside and Out (o găsiți aici)

Goodbye, Things: On Minimalist Living de Fumio Sasaki   simple_matters_boyle  Eat Pretty Live Well: A Guided Journal for Nourishing Beauty, Inside and Out de Jolene Hart

Haine

 • Cotton shirt dress sau orice rochie de pe Undress.ro
 • Sandale Birkenstock (le găsiți aici)
 • Daisy Grey Dress (IoanaCiolacu.ro)
 • No Candy Sweatshirt
 • Body Nalu (îl găsiți și aici)

Papuci şi sandale Papuci - Birkenstock - Papuci  912A0043NO-CANDY-SWEATSHIRT-FRONT Body negru NALU Underwear

Home&Deco

 Small #bonsaiterrarium vs big #bonsai #terrarium 💚💦🌿💚

Baby stuff

 Sac maşină de spălat

Încă ceva: anul ăsta, mai mult ca oricând, mi-am propus să fiu mai conștiincioasă și mai responsabilă cu achizițiile mele. Prin urmare, mă voi orienta preponderent spre produsele din materiale naturale, eco-friendly, cruelty-free. De asemenea, produsele de la producătorii locali vor fi pe primul plan, la fel ca și cele făcute de designeri. Drept urmare, chiar de curând i-am făcut Marei, pe comandă, o #PăpușăIancu.

La voi cum stau lucruile. Ce v-ați pus pe wishlist la început de an? 🙂

 

 

 

10 thoughts on “Wishlist (2018)

 1. Buna,

  I love your blog. Sunt de curand into minamalism si blogul tau e de ajutor! So, thanks!

  Ai zis zilele trecute intr-un Insta Story ceva despre o carte, ceva cu povestea copacilor/padurii ?!? Cum ca acelasi autor are o noua carte….. Ahhhh….am notat undeva si am pierdut hartiuta! Ma poti ajuta?

  Mulumesc anticipat!

  1. Sărut mâna de mesaj. Cartea se numește „Instrucțiuni de folosire a pădurii” de la autorul VIAȚA SECRETĂ A COPACILOR. Apare la Publica în februarie. 😀

  1. mulțumesc! azi mi-am dat seama că am nevoie de unde update nou, cu cărți de alergat. și da, ar fi o idee bună să îți aduni titlurile într-un singur loc. pe mine m-a ajutat să mă organizez (cu goodreads nu am reușit).

 2. Hmm, să știi că Miss Peregrine și Coraline îs foarte faine. Amândouă-s un pic (mai mult) creepy și super interesante (le-am scris recenzii pe blog, dacă vrei să citești).
  Am tot zis că fac și eu listă d-asta, da’ tot n-am făcut. Adevărul e că am pe wishlist-ul de pe GD vro 2000 și ceva de cărți și… mda. În loc să mă apuc să-mi termin treaba mai repede să pot merge să citesc, stau pe net. Hahahah…no.
  Tre’ să fac și ue o listă, nu? Da. M-ai convins să fac =))
  Îmi place mult de tot blogul tău, felicitări! ^_^

  1. știu subiectele principale din ambele cărți (plus că există și filmele :D), cât despre listă…go for it. Ajută să-ți mai faci niște ordine în minte. La mine așa lucrează treaba asta, cel puțin.

 3. Ce fain arata cartile de la editura Vellant si Baroque Books! Si eu fac mereu liste, dar, inevitabil, ajung sa citesc doar 20-30% din titluri. Le transfer apoi pe listele din anul urmator 😀

  1. Știu ce zici. Aici intervine lista scurtă :)). Cărți pe care vreau să le citesc în luna respectivă. Apropo de treaba cu listele, uite încă o carte de pus pe listă: Arta listelor (de la Baroque). Și nu, tot nu cred că am scris de suficiente ori „listă”. ^_^ Tschüss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *