Pentru că e început de lună, am întocmit un wishlist cu lucrurile după care m-am topit săptâmânile astea. Asta așa, ca să îmi aduc aminte și să mă imbolnăvesc de drag de ele. Dacă și tu ai suspinat vreodată după o carte în librărie, ori ai tânjit după un nou bookbag, te uiti cu jind la agenda aia cool sau îți sclipesc ochii de fericire când găsești un semn de carte cu un citat din autorul tău preferat, e destul de clar atunci, ai stofă de goodreader.

Lampa de citit

E toamnă, chit că vrem, chit că nu vrem, iar ziua începe să lase loc nopții. Pe scurt, dragă cititorule, se întunecă mult mai devreme decât am vrea noi, așa că, pentru lecturile de după asfințit, îți recomand o lampă de citit.

De altfel, nopțile de răsfoit cărți cu lanterna sub pătură s-au risipit de când piața accesoriilor bookish a fost luată cu asalt de aceste mini-lămpi simpatice.

Plus, un alt avantaj al unei astfel de lămpi este că o poți lua cu tine atunci când călătorești cu autocarul, în mod special, pe timp de noapte, iar toate luminile sunt stinse. Astfel, vei putea să îți vezi liniștit de lectură, fără a stânjeni pe nimeni.

Jurnal Jane Austen

Nu m-am considerat niciodată prea tânără sau bătrână pentru a ține un jurnal. Chiar mi se pare o manieră faină de a vedea evoluția ta de-a lungul vremii, iar cei mai mulți terapeuți chiar își încurajează pacienții să facă asta.

Iar dacă ești un cititor împătimit, mai cu seamă, îndrăgostit de opera lui Jane Austen, îți recomand acest jurnal, gândit pentru o perioadă de 5 ani, ce conține pe fiecare pagină, dedicată fiecărei zile din an, câte un aforism de-al celebrei autoare. Astfel, te vei simți mai inspirat să îți scrii propriile gânduri.

Deci, concluzia este clară, acest jurnal Jane Austen e cu siguranță unul din lucrurile musthave de pe lista oricărui goodreader desăvârști.

Continuarea articolului o găsești aici.

Sursă foto principală: bookriot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *