Webstock 2015 adună bloggerii, dar și companiile sau agențiile interesate, la una dintre cele mai importante conferințe pe tema social mediei, pe 2 octombrie, la JW Marriott Grand Hotel, București.

Anul acesta voi participa pentru prima data la eveniment, în calitate de blogger acreditat. Ce mi se pare grozav la acest proiect este faptul că oamenii din online au ocazia să se cunoască, să interacționeze, să-și creeze oportunități, dar să și învețe unii de la alții totodată.

Ce se discută la conferințe?

Webstock este organizatat în două categorii: conferințe și acordarea premiilor. La conferințe, subiectele vor fi diverse și de un real interes pentru cei ce activează în social media. Se va discuta despre Blogging și Social Media, Online Communication și despre Mobile Trends.

Prin urmare, paleta asta a mediului online e, în linii mari, acoperită. Iar de vrei să propui organizatorilor o anumită temă despre care să vorbească, le poți sugera asta aici. La fel, dacă ai vreun speaker pe care ai dori să îl asculți, îl poți propune aici.

Webstock Awards

La această categorie vor fi premiate cele mai superuberfantastice proiecte online, din ultimul an. De altfel, e de mentionat faptul ca exista 12 categorii, printre care enumăr Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications. Aceste categorii vor fi jurizate de specialiști în domeniu, ofc.

Evenimentul, aflat la ediția a 8-a, este un bun mediu pentru networking. Acesata este organizat de Evensys si Vodafone Romania, iar participarea la Webstock 2015 este gratuită bloggerilor și se face printr-o solicitare pe site-ul evenimentului, webstock.ro. Pentru mai multe informații, consultați și pagina de Facebook a evenimentului.

Ne vedem la Webstock 2015 pe 2 octombrie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *