Oricât de lungă ar fi lista mea de todo pentru vara asta, recunosc că în unele zile devin excesiv de leneșă. Asta nu se întâmplă pentru că îmi propun, însă căldură mă doboară de-a dreptul, prin urmare, toată mișcarea pe care o fac e fuga până în parc cu Iancu, unde stau geană după o bancă la umbră ca să citesc în liniște în timp ce ăsta mic zburdă.

Problema e că odată ce încep o carte care-mi place intervin două situații:

  1. vreau și alte titluri scrise de autorul respectiv sau
  2. vreau alte cărți ce țin de același registru.

Așa că na, încep să caut pe net ce mă interesează, pentru că ideea de a merge în librării sau anticariate se disipă din motive de lene și căldură, așa cum am menționat mai sus. Însă, recunosc că de multe ori nu-mi mai comand cartea respectivă pentru că transportul costă mai mult decât cartea sau, mă rog, pe acolo.

Acum nu-ți închipui c-oi fi vreo scârțară, doar că îmi place să fac investiții cu cap și-n loc să plătesc taxa pentru curier aș prefera oricând să-mi mai cumpăr un titlu sau orice altceva: ceai, agende, sau chiar CDuri.

Cărturești.ro are transport gratuit în perioada 23-29 iulie

De regulă, în funcție de opțiunea de livrare aleasă, taxa pentru comenzile făcute pe carturesti.ro variază între 7,5- 15 lei. Zilele astea însă, transportul este gratuit, motiv pentru care m-am gândit să-ți arăt cam ce chestii faine îți poți lua de suma pe care ai fi dat-o pe livrare.

Ba mai mult, am făcut o listă cu produse ce nu depășesc 15 lei. So here we go!

2000000240848-1796390

Ceai de fructe- 9.5 lei

5055071691072-2837738.jpg

Set retro de cârlige- 12 lei

9786065794764-2526612

Delicatețe- 10 lei  (dacă ai văzut și filmul cu Audrey Tautou, trebuie musai să citești cartea)

9789734616831-1792507.jpg

Aparatul de fotografiat- 9.63 lei

445834-0

De ce fierbe copilul în mămăligă- 14.95 lei

În ceea ce privește cărțile, chiar ai de unde să alegi titluri bune și la prețuri mai mici de 15 lei, după cum ai văzut. Eu aici am adunat doar câteva cărți pe care le recomand mai departe, însă dacă scotocești suficient poți găsi mult mai multe volume faine care merită citite.

Așadar, aruncă un ochi pe carturesti.ro și comandă chestiile alea pe care le aveai de ceva vreme pe listă, pentru că până pe 29 iulie ai transport gratuit. Și ar fi păcat să ratezi, că doar ți-am arătat mai sus că lucrul ăsta poate însemna o carte sau un ceai în plus. So go for it!

5 thoughts on “Vara vine cu lene + transport gratuit pe carturesti.ro”

  1. Pe mine mă fascinează prețurile cărților și sinceră să fiu, nu mai înțeleg deloc cum fac unii să aibă prețuri atât de mici la cărți. O carte în engleză, adică în original, în țara unde a fost publicată (pe un tiraj muuult mai mare decât în România) este mai scumpă decât aceeași carte tradusă în română 🙂 Wonders of 2016 🙂
    În altă ordine de idei, me loves cărturești.. am fost zilele trecute și am stat vreo 40 de minute să îmi aleg din 5 cărți cu care m-am pornit la casa de marcat (+ cel mai frumos carnet din Univers) .. una singură, pentru că am o listă … mega mare 🙂 Nu mă pot abține :))

    1. I have no idea. Poate or fi la noi costurile mai mici la tipărire sau promovare. Who knows…

      Cât despre librărie, da, chiar e drăguț la Cărturești. Eu am lucrat o vreme la ei când eram la facultate în Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *