Pentru că în ultima lună mă joc mai des cu D90-ul, am fost curioasă să aflu dacă există un site de încredere unde aș putea să-mi vând fotografiile. Și, prin mult research, am ajuns pe Twenty20.

Aici, n-am descoperit doar o platformă foarte bine pusă la punct, ci am observat că oamenii din spate știu să țină legată o comunitate. Astfel, există o comunicare făcută la nivel profesionit pe rețelele de socializare, site-ul este interactiv, cu un content vizual de calitate și foarte atractiv.

În plus, la câteva zile au loc diferite challenge-uri. Mai exact, se dă o tema fotografică, iar utilizatorii platformei pot urca imaginile ce se încadrează pe subiect. Tot ei pot vota fotografiile preferate, iar imaginea cu cele mai multe puncte este declarată câștigătoare. De asemenea, autorul acesteia primește o sumă între 30 și 40 $, lucru care cred că stârnește interesul și ambiția multora.

twenty20 diana solomon

Așadar, pe lângă faptul că îți poți vinde creațiile fotografice, ai șanse foarte mari să obții și câștiguri suplimentare prin aceste provocări periodice. În plus, pentru că urmăresc cel mai des Twenty20 pe Instagram, apreciez faptul ca fiecare vânzare este făcută publică, iar fotograful primește felicitările echipei. Acest lucru nu doar că arată transparență, dar încurajează atât profesioniștii, cât și amatorii să continue să creeze conținut vizual la niște standarde ridicate.

twenty20 diana solomon

Prin urmare, dacă ești pasionat de fotografii și ești interesat de a obține un câștig pe seama acestui hobby, îți recomand Twenty20. Eu sunt la început pe platformă și încă o „descopăr”, însă sunt extrem de încântată de modul în care echipa Twenty20 comunică, așa că m-am gândit să dau mai departe vestea despre ei, deoarece mi se pare exemplu perfect de AȘA DA în ceea ce privește universul social media.

De altfel, dacă ai alte recomandări sau experiențe profesionale cu  site-uri de genul, sunt chiar curioasă.

Acest articol face parte din seria 30 Days Challenge.

3 thoughts on “Unde îți poți vinde fotografiile”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *