Știi reclamele alea ușor idioate naive despre părul fericit care zâmbește și toate cele? Ei bine, mi-ar plăcea ca în momentul ăla să intru în cadru cu o portavoce și să spun: CUT THE BULLSHIT!

Faza e că undeva, la mijloc, există o doză de adevăr în treaba cu părul fericit și anume că sănătatea părului tău are de-a face cu starea ta de bine. În cazul meu, cel puțin, atunci când trec prin perioade agitate, unde nivelul de stres crește pe măsură ce clipesc, îmi cad mai multe fire de păr decât de obicei. Și cu toate că am o alimentație sănătoasă, bazată majoritar pe fructe și legume și nici nu-mi supun podoaba capilară la tratamente agresive precum vopsitul, îndreptatul cu placa sau uscarea cu ajutorul phoenului, nu prea am găsit leac pentru această problemă.

Așa că-l tai!

ulei de păr khadi

În perioada facultății aveam părul cam de două ori mai lung decât în poza din stânga, jos. Practic, mereu arătam de parcă tocmai ce mă întorceam de la concertul lui Janis Joplin. Din ’69. Și cu toate că puteam să-mi fac lejer un pullover și-un fular din toată pleata de atunci, refuzam categoric să mă tund. Pentru că hippie și Woodstock, that’s why.

Numai că după vreo trei ani, mi-am luat inima în dinți și mi-am zis că e cazul să-mi tai puțin din vârfuri. Nu de alta, dar părul îmi cădea masiv. Iar dacă la început am scâncit când am văzut că am părul mai scurt cu câțiva centimetri, în anii următori am început să tund tot mai mult din el, pentru că problema încă persista.

Ultima oară, supărată că nu reușesc să găsesc o soluție anti-cadere, fără prea mult tam-tam, mi-am tuns părul până la umeri.

Dar ce-ar fi să nu mă mai tund atâta…

La un moment dat, fiindu-mi dor de perioada Janis Joplin, am zis că e cazul să nu mă mai tund așa, fără milă, și să caut un tratament eficient împotriva căderii părului.

Pentru că pun preț pe produsele naturale, le-am căutat doar pe acelea care îndeplinesc cerințele mele. Astfel, am zis să încerc uleiul tratament cu amla de la Khadi, pe care l-am găsit pe site-ul celor de la skinpriority.ro.

ulei tratament khadi anti-cadere

M-am oprit asupra acestui produs pentru că:

 • are în componență doar ingrediente naturale (printre care și amla)
 • previne căderea părului
 • repară firul degradat
 • conferă strălucire
 • nu conține coloranți, parfumuri sintetice, parabeni, SLS, conservanți etc.
 • nu e testat pe animale

 

ulei de păr Khadi

După cum se poate observa și din imagine, sticluța e prevăzută cu o pipetă care face mult mai ușor de aplicat produsul la rădăcină. Deci, puncte bonus pentru ingeniozitate. Steluțe aurii și buline roșii merg în continuare spre acest ulei atât pentru design și ambalaj, cât, mai ales, pentru eficiență.

Rezultate de la prima utilizare:

 • păr mai ascultător și mai moale (eu am păr aspru și cu mult volum, în restul timpului)
 • strălucire
 • mai puține fire căzute

Rezultate după utilizări repetate:

 • procesul de cădere al părului aproape că s-a estompat, semn că rădăcina a devenit mai puternică
 • scalp mai curat
 • păr mai mătăsos (sau fericit cum ar zice copywriterii în spoturile publicitare, nu?)

ulei khadi păr

Și așa cum povestea și Irina despre Poca, Iancu e un fel de my personal sniffer când vine vorba de produsele naturale, pentru că de fiecare dată când folosesc ceva cu ingrediente safe se linge pe mustăți. Așa că na, după etapa #IancuApprovesThis pot folosi fără nicio problemă produsul respectiv.

Long story short, dacă ești în căutarea unui tratament împotriva căderii părului și vrei un produs natural, poți să te orientezi spre uleiul ayurvedic de la Khadi pe care îl găsești pe skinpriority.ro.

Iar motivul pentru care tot insist asupra ingredientelor ayurvedice este că potrivit practicilor medicale indiene holiste acestea trebuie să fie de origine 100% naturală, obținute din surse vegetale precum florile, fructele sau arborii. Deci, dacă rezonezi cu astfel de concepte, go for it!

În loc de concluzie

Ce ar mai fi de adăugat despre uleiul-tratament de la Khadi:

 • are un miros tipic de ulei (de fapt, în compoziție chiar are ulei de floarea soarelui, ulei de susan, ulei de migdale dulci)
 • conține alma, un ingredient-minune pentru păr (fortifică firul de păr, stimulează creșterea, reducea căderea părului, previne mătreața etc)
 • se aplică atât pe scalp, cât și pe păr și se lasă să acționeze cel puțin 30 de minute, după care se clătește
 • pentru eficiență, se folosește de două ori pe săptămână

7 thoughts on “Uleiul tratament pentru păr de la Khadi- ce și cum”

 1. Pare interesant uleiul, dar eu încă mai am 5 de terminat așa că mai așteaptă. Eu am ameliorat căderea părului cu șamponul și tratamentul de la Revalid. Și la mine, pisicile sunt personal sniffers nu numai produse, dar și mâncare. Când plâng dupa ceea ce mănânc eu e clar că e ceva de bine.

  1. Am încercat o perioadă, însă am observat că de îndată ce întrerupeam tratamentul, părul începea iar să cadă. Cât despre animăluțe, cu siguranță au multe skilluri bune de trecut în CV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *