Povestea

Costel are 45 de ani și muncește de când se știe. Tainele electronicii le-a descoperit pe când făcea ucenicie în atelierul lui nea Ion, iar la vârsta la care unii învățau să facă bastonașe sau de abia buchiseau câte-o literă, el  știa deja diferența dintre o instalație în paralel și una în serie.

Anii au trecut, iar Costel a ajuns să fie cel mai bun în meseria sa. Prin urmare, căpătase un job bun, un salariu care îl mulțumea, iar colegii voiau mereu să stea în preajma lui ca să învețe cât mai multe. Însă, după o perioadă de timp, un nor negru avea să se abată asupra lui Costel atunci când uzina în care lucra s-a desființat, iar acesta și-a pierdut locul de muncă.

costel, inginer

Florica are 48 de ani și este mama a doi băieți. Așadar, toată ziua le gătește și face curat în urma lor. Cu toate că nu are timp de un loc de muncă full-time, și-ar dori foarte tare ca în unele zile să poată lucra pentru două-trei ore, astfel încât să mai pună un ban deoparte. În sezonul estival muncește ca menajeră, însă în restul anului e nevoită să se descurce cu salariul adunat în lunile de vară.

florica

 

Dora este studentă la Litere și are doar 22 de ani. Cu toate că a obținut o bursă de studii, banii nu îi sunt întotdeauna suficienți pentru cărțile de care are nevoie sau pentru ieșirile în oraș. Prin urmare, și-ar dori un job care să-i permită totuși să nu lipsească de la facultate, dar pe care să îl practice cu drag. Iar pentru că își dorește să fie profesoară, crede că ar putea face primul pasul în carieră cu ajutorul meditațiilor.

Dora studentă

Soluția

Ei bine, dacă te întrebi ce au în comun toate aceste personaje cu povești atât de diferite, este foarte simplu: platforma carefamily.ro. Astfel, Costel, Florica și Dora pot să își pună la dispoziție serviciile din domenii diferite precum electronica, menajul sau studiile lingvistice în schimbul unor sume de bani stabilite de fiecare în parte.

Pe platforma de îngrijire carefamily.ro poți să găsești anunțuri de la furnizori din domenii variate, astfel că atunci când ai nevoie poți apela atât la zugravi, electricieni, cât și la menajere sau chiar bone. De altfel, dacă ești în căutarea uni job part-time, nu trebuie decât să postezi anunțul tău. Astfel, poți să dai meditații sau chiar să faci ședințe de manichiură. În plus, dacă ai vreo recomandare, cu atât mai bine pentru tine! Imediat ce aceasta este verificată de către platformă, vei avea un avantaj serios în fața altor candidați.

Despre carefamily.ro

carefamily.ro

Carefamily.ro intermediază nevoile de îngrijire pentru familie și casă cu diferiți furnizori de servicii. Primul lucru important de menționat este faptul că înregistrarea pe platformă este complet gratuită, iar site-ul poate fi accesat atât de pe device-uri smart (tabletă, telefon), cât și de pe desktop.

Poți să cauți furnizori dintr-o gamă variată de servicii (tuns, manichiură, masaj, menaj etc), dar poți totodată să și postezi la rândul tău anunțuri alegând pe lângă domeniul și orașul dorit pentru desfășurarea activității și alte filtre precum: vechimea sau tariful orar.

Discuțiile pentru eventualele colaborări sunt strict confidențiale și vizează doar corespondenții, iar datele private ale fiecărei persoane sunt accesbile doar în momentul în care propunerea de job este acceptată.

De asemenea, există și un sistem de calificative, iar beneficiarii serviciilor pot face astfel evaluarea  unei persoane, acest feedback fiind util pentru ambele părți (solicitant și solicitat).

Recomandări

Pentru că platforma carefamily.ro este la început de drum, sper ca pe viitor să adauge și alte opțiuni în materie de servicii. Pe mine cel puțin m-ar interesa foarte tare și posibilitatea unui serviciu de pet sitting sau dog-walking, deoarece uneori plec din localitate și nu mi-e întotdeauna ușor să-l iau pe Iancu la drum. De altfel, sunt sigură că nu sunt doar eu în situația asta, așa că introducerea acestui profil de job cred că ar avea succes. În plus, ar crea o posibilitate frumoasă de part-time pentru un student.

Una peste alta, care dintre cele trei personaje crezi că are mai multe șanse să obțină o ofertă de lucru pe carefamily.ro? Eu mizez pe Costel. Mustața îi dă cu siguranță prestanță.

carefamily.ro

One thought on “Trei povești, o singură soluție”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *