Cred că ar fi cazul să recunosc că sunt pe jumătate gurmandă. Chiar dacă până la 23 de ani nu găteam atât de des, am fost cumva nevoită să experimentez pe pielea mea (sau stomacul?) și iată, de mai bine de un an am învățat să fac mai mult decât o simplă ciorbă sau șnițele crispy.

Cu toate că acum ceva vreme nu aveam obiceiul să caut rețete sau să urmăresc bloggerii din această nișă, acum citesc o mare parte din oamenii faini care scriu despre mâncare. Una dintre persoanele ale căror postări cu de-ale gurii și alte obscenități mai mult sau mai puțin culinare nu le pierd neam este Oana Titică, ce scrie într-un mare fel pe Chicineta, și cred că în subconștient, datorită ei m-am și înscris la Food Bloggers Conference.

Dacă nu ai aflat încă de eveniment sau care e treaba cu acesta, află că este organizat de cei de la Evensys și este dedicat oamenilor din online pasionați de gătit și…mâncat, firește.

Conferința se va împărți în trei etape:

  • food trends (abia aștept să o aud pe simpatica Ana Naie de la Easy Peasy)
  • blog talk (iar aici abia aștept să o ascult pe Oana Titică 😀 )
  • food talk (aici recunosc că aștept să mănânc..nomnomnom)

Dacă ți-am stârni cumva interesul, atunci înscrie-te aici pentru o invitație la Food Bloggers Conference, eveniment ce se va desfășura pe 4 decembrie, la Radisson Blue Hotel, București.

Iar ca să-mi dau de lucru, mi-am propus (deși nu obișnuiesc să fac asta) ca până la conferință, să postez zilnic pe Instagram câte ceva food related cu haștagul #foodbloggers15.

Să-i dăm drumul!

4 thoughts on “De-a sarea-n bucate la Food Bloggers Conference”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *