Am avut dintotdeauna o pasiune pentru comics și supereroi. Așa că de-a lungul timpului am adunat ceva benzi desenate în bibliotecă, dar am și trecut pe listă un număr impresionant de filme cu personaje cu superputeri. Kinda geeky, I know…

Însă, dintre toți eroii, trebuie să recunosc că, oricât de mainstream ar părea, tot Superman rămâne preferatul meu. Și pot să enumăr cel puțin cinci motive pentru alegerea mea:

01 | poate să zboare

știu că nu e singurul supererou care face asta, dar cel puțin el nu are nevoie de un ciocan pentru a-și face numărul (se aude Thor?).

02 | super privirea cu raze X

pentru mine asta înseamnă marshmallows pe băț la orice oră, cafea la ibric oricând și cursuri de sudură trecute cu brio.

03 | e puternic

poate să țină într-un deget un circ întreg, cel puțin șapte buldozere și pe #IancuBoy după ce dă iama în mâncare atunci când nu-l vede nimeni.

04 | poartă pelerina cu stil

atât.

05 | are spirit de justițiar

cui nu-i place un erou care-i de partea binelui, nu-i așa?

extra | are super-auz, e handsome, e reporter

ceea ce vă doresc și vouă.

5 lucruri pe care le-aș face dacă aș fi Superman

Ținând cont de motivele enumerate mai sus, m-am gândit cum ar fi dacă m-aș pune în pielea lui Superman. Și așa a ieșit video-ul de mai jos. Dă-i cu play.

 


Am scris acest articolul pentru a te anunța că TNT a lansat o nouă grilă de programe care va include și multe filme cu supereroi (printre care Superman, Superman II, Batman, Batman Forever, Batman Returns etc).

One thought on “Cum ar fi dacă aș avea puterile lui Superman (part I)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *