Cei care sunt interesați de joburi în comunicare sunt deja activi pe grupurile de pe Facebook axate pe acest domeniu. De câteva luni însă, Lavinia a creat un alt grup, mai nișat, centrat pe eCommerce. Am observat că ușor-ușor, tot mai multe companii începeau să posteze joburi, iar totul se realiza într-un spațiu destinat profesioniștilor, ceea ce e un mare plus.

Ulterior, tot Lavina anunța că lucrează la un site, unde cei care își caută joburi, dar și cei în căutare de oameni pentru diferite poziții în domeniul magazinelor online să aibă la dispoziție un portal, facilitând astfel dialogul potențial angajat-angajator.

Zilele trecute am avut norocul să trag puțin cu ochiul în avans pe site-ul ecomjobs.ro și mi s-a părut că Lavinia împreună cu Ciprian au reușit să facă ceva tare fain. Iar ieri au dat drumul portalului și au făcut ceva vâlvă (chiar și wall-street.ro au scris aici despre). Prin urmare, dacă ești în căutare unui job în domeniu eCommerce, aruncă numa’ un ochi pe site-ul dedicat.

În plus, mi s-a confirmat încă o dată că Lavinia e un super om (și nu spun asta doar pentru ca e din Roman, orașul unde s-au născut ai mei și unde mi-am petrecut o parte din copilărie), pentru că nu doar pe mine m-a ajutat și m-a impulsionat să fac lucruri faine pentru cei din jur. Drept urmare până și Cristian spune aici câteva cuvinte frumoase despre ea.

Cu alte cuvinte, îi felicit pe cei doi pentru inițiativă și te invit și pe tine să accesezi site-ul ori să dai vestea mai departe. Nu poți știi niciodată pe cine poți ajuta la rândul tău. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *