Revista de Povestiri, împreună cu simpatica mascota, motanul Motanov, e una dintre cele mai faine publicații de pe la noi. Hipsterești poate ai spune tu, scriitoricești, și cu tors de pisică serioasă, aș spune eu.

Am avut norocul să dau nas în nas cu revista chiar pe când lucram într-o librărie, acum vreo trei ani, în Constanța. Am rasfoit-o de multe ori, însă de abia peste un an aveam să aflu mai multe despre proiectul pus pe picioare la inițiativa Siminei.

2531e26

De ceva vreme încoace, Revista de Povestiri a organizat tot felul de ateliere de scriere, atât pentru copii, cât și pentru adulți, susținute în locuri faine de prin București sau chiar pe malul mării, în Vama Veche, toate acestea fiind oportunități grozave de întâlnire cu scriitori români și speakeri de succes.

Însă, dintre toate activitățile pentru cei pasionați de scris puse la cale de cei din spatele lui Motanov, Pop-up Stories Club e destinat mai cu seamă cititorilor. Astfel, o dată pe lună, au loc întâlniri în care se discută despre o carte a unui autor român contemporan, alături de invitați din mai multe domenii.

Vestea bună e că de la cea de-a patra întâlnire s-a hotârât renunțarea la taxa de participare, însă dacă dorești, poți face o plată sub formă de donație.

Următoare ediție Pop-up Storie Club va avea loc pe 6 octombrie, la Cărturești Verona, începând cu ora 18:00. Cartea care va sta la baza discuțiilor este romanul de debut al Adinei Rosetti, Deadline, iar pentru mai multe detalii puteți da join eventului chiar aici.

2 thoughts on “Pop-up Stories Club: clubul de lectură marca Revista de Povestiri”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *