Îmi plac hainele, dar nu-mi place deloc noțiunea de shopping. Nu vânez reduceri doar de dragul de a-mi umple dulapul și îmi cumpăr doar lucruri de care știu că am nevoie.

Tocmai din acest motiv nu pun prea des piciorul prin mall, ci prefer să merg doar în magazinele în care știu că găsesc lucruri pe filmul meu. Și uite așa am descoperit Ollie Gang Shop.

Bine, în București sunt multe urban shops, însă pe cei de la Ollie îi am mai mult la inimă pentru că au știut să se remarce față de alte magazine de profil nu atât prin marfa din magazin sau de pe site, ci prin personalul care:

01 | e prietenos, dar nu la modul agasant

02 | te ajută să cauți ce ai nevoie fără să fie intruziv

03 | îți prezintă noutățile și-ți spune ce urmează să apară în magazin

04 | te încurajează să urmărești site-urile brandurilor din magazin și să anunți dacă vrei să-ți aducă ceva pe comandă

05 | ține legătura cu tine prin mail și telefon dacă vrei să primești update-uri legate de un anume produs sau de stocul nou

06 | știe să-și fidelizeze clienții prin cadouri uber cute (ca cele de mai jos)

_DSC0266111.JPGhappy socks romania

Povestea celor două goodies de la Ollie Gang Shop

În urmă cu câteva săptămâni, Robert (sau tatăl lui Iancu, dacă vrei) și-a cumpărat niște sneakersi faini de la Ollie. Long story short, perechea de încălțăminte i-a fost șterpelită de pe terenul de fotbal, însă, pentru că era THE ONE, am hotărât să ne întoarcem  în magazin să o (re)cumpărăm.

Ajunși la Ollie, am povestit ce și cum, am făcut nițel haz de necaz și am mai luat, pe lângă shoesii pierduți, lucruri de care aveam eu nevoie. Faza cute și neașteptată- în momentul în care a trebuit să plătim, mi s-a pus în shopping bag acest fes uber nice pe care l-am tot mângâiat și la care mă tot gândeam dacă să-l cumpăr acum sau data viitoare. Din partea casei cum s-ar zice. Ioi!

Faza și mai neașteptată a fost când am ajuns acasă și am observat că pe bonul de cumpărături nu au fost trecute nici cuteosheniile de la Happy Socks, ci doar cumpărăturile mari (shoesii lui + două hanorace ale mele).

Way to go, Ollie Gang Shop! You rock!