Pentru că în familia noastră micuță eu sunt cea care lucrează de acasă, tot eu sunt și cea care petrece cel mai mult timp cu Iancu (dobermanul nostru). Așadar, plimbările în parc și joaca în țarcul de câini sunt „responsabilitatea” mea în general.

Iar pentru că dobermanii nu sunt doar niște câini extraordinar de sociabili, ci și foarte activi, aceștia trebuie stimulați constant, pentru că altfel își canalizează atenția spre alte lucruri deloc constructive. Cum ar fi rosul canapelei, al covoarelor, peretelui, încălțămintei șamd. Și…da, vorbesc din proprie experiență în cazul în care nu am fost suficient de Captain Obvious.

Așadar, cumulat, într-o zi obișnuită, stau cu Iancu afară cam două ore. Timp în care îl duc la alergat în țarcul de câini, îl plimb prin parc, mă târâie prin băltoace, ne jucăm. Știi tu…chestiile obișnuite.

Am fost cu Iancu in parc. #skull #converse #socks #vscocam

A post shared by Diana • digital nomad (@dianasolomon.blog) on

Prin urmare, tocmai din cauza faptului că de cele mai multe ori ne întoarcem amândoi acasă arătând ca niște purcei, am ajuns să îmi creez anumite ținute doar pentru momentele în care ies cu el.

Asta implică haine cât mai comode, care să-mi confere o anume mobilitate, pentru că nu pot să alerg după câine în skinny jeans și balerini. Și în mod sigur n-aș aprecia dacă mi-ar agăța cu unghiile vreun pullover preferat. În concluzie, I keep it casual.

P'bam!

A post shared by Diana • digital nomad (@dianasolomon.blog) on

Iar asta înseamnă un tricou lejer, o pereche de jeansi și niște teniși comozi. De altfel, de fiecare dată când ies cu Iancu am de luat după mine și câteva chestii esențiale pentru el, cum ar fi o sticlă cu apă, punguțe de plastic, mingea, recompense pentru zilele în care exersăm comenzi, servețele umede pentru excesul de bale and so on. Iar pentru că toate aceste lucruri trebuie să stea undeva, iau mereu cu mine un rucsac încăpător sau o geantă de mărime potrivită.

Dar, ca să îți faci o idee mai clară asupra ideii mele de ținută casual pentru plimbările cu al meu câine, am exemplificat totul printr-un grafic mai jos.

diana solomon iancuPrin urmare, cheia pentru o ținută potrivită pentru plimbatului lui Iancu este comoditatea. Cel puțin asta funcționeză pentru mine.

La tine cum stă treaba?

7 thoughts on “La plimbare cu Iancu + un outfit casual”

 1. Foarte frumos ! Și eu am un câine, Pufi, dar noi stăm la țară așa că atunci când îi vine cheful de alergat are o grădină întreagă pentru asta. În ceea ce mă privește, când ies cu el în afara spațiului obișnuit de joacă, îl mai las și liber pentru nu-i deloc rău și cunoaște împrejurimile, plus că de cele mai multe ori atunci când îi fluier vine repede la mine. Dar cum spuneai și tu, comoditatea e esențială, mai ales când ai de alergat kilometri întregi jur împrejur după cățel sau de aruncat în lungime și înălțime bețe mai mici sau mai mari.

  Foarte frumoasă postarea, la fel și ținuta, și Iancu ! Trebuie să-ți menționez că ai primit un tag de la mine, acesta: http://siminastatusuri.blogspot.ro/2016/05/intrebari-cu-bloggeri-booktag.html te aștept cu o părere pe blog și sper să-l faci și tu.:)

 2. I’ve been surfing online more than 4 hours today, yet I
  never found any interesting article like yours. It’s pretty worth
  enough for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made good content as you did,
  the internet will be much more useful than ever before.

  1. So true… În unele zile mergeam cu el în parc purtând sandale sport, dar n-a funcționat, pentru că fie mă calca din greșeală și durea ca naiba, fie mă mozolea :))

  2. :)))) Ehh, in cazul meu incalatamintea sport e indispensabila pentru ca orice iesire afara cu catelul e antrenanta ca o ora pe banda – e innebunit sa alerge…si evident, eu dupa el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *