Nu știu cum ești tu, dar mie una îmi place să scriu și să particip la concursuri de creativitate. Pe lângă faptul că-mi place competiția, de fiecare dată aflu nivelul la care sunt, ce am făcut bine, ce nu, iar asta doar prin analiza reacțiilor primite pe seama muncii mele.

Dacă și ție îți place adrenalina care pulsează atunci când scrii cu entuziasmat despre un subiect sau atunci când ești în așteptarea unei jurizări, vreau să-ți povestesc despre două competiții simpatice.

Cât de frumos este un oraș urât: concurs de manuscrise

Acesta este un poiect desfășurat de AEDU și dorește să observe modul în care locuitorii din Ploiești își privesc orașul, luând totodată în seamă și maiestria condeiului.

Dacă ți-am cultivat cât de cât atenția, aruncă un ochi aici pentru a citi regulamentul, dar și alte detalii lagate de desfășurarea acestei inițiative.

Revista de povestiri: concurs semestrial

Despre Revista de Povestiri am mai amintit și cu altă ocazie. Este un proiect foarte frumos pe care îl urmăresc de ceva ani. Probabil că și tu îl știi pe Motanov, iar dacă nu, îl găsești aici în toată pufoșenia sa. Acesta este mascota, dar e și un dascăl pretty cool. Astfel, dacă ești la început de drum cu scrisul, poți să-l rogi să-ți dea un feedback pe un material redactat de tine.

Lăsând la o parte chestiile pisico-livrești, trebuie să zic două cuvinte despre concurs. Tot ce trebuie să faci este să trimiți un text de cel mult 6000 de caractere, iar un autor (în decembrie va juriza Veronica D. Niculescu) va alege cele mai bune texte. Câștigătorii vor primi invitații la weekendurile tematice de discuții cu scriitori. Însă, cu siguranța te vei lămuri mai bine dacă citești cerințele de aici.

Te-am convins să te înscrii la vreunul dintre cele două concursuri? ea0674e8671ff6bcdae21a5cd072545d

sursă foto: kurtiandi.blogspot.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *