Probabil că atunci când auzi de Cecelia Ahern, imediat îți vine în minte „PS:I love you” sau, cel mai recent titlu, „Anul în care te-am întâlnit”. Însă, ceea ce poate că nu știi încă este că, joi, 22 octombrie, la Cărturești Verona, toți cititorii ei pot asista la discuțiile bazate pe ultimul bestseller ai scriitoarei, moderate de Erika Ciucă (Clubul Scriitoarelor).

Cartea Anul în care te-am întâlnit a apărut la Editura All și a fost premiată cu Irish Book Award for Most Popular Fiction, urmând să devină rapid una dintre cele mai vândute cărți la nivel internațional.

Mai jos voi lăsa câteva rânduri din comunicatul de presă, pentru că n-am simțit nevoie să mai adaug nimic:

A studiat jurnalism și comunicare la Colegiul Griffith din Dublin, dar după absolvire, în loc să pornească în căutarea primului ei job în domeniu, scria deja primele capitole din ceea ce avea să devină fenomenul „P.S. Te iubesc”. În scurt timp de la lansare, romanul a devenit bestseller în Marea Britanie, Statele Unite, Germania şi Olanda, iar în 2007 a fost ecranizat cu Hilary Swank și Gerard Butler în rolurile principale.

În 2014, personajele Ceceliei Ahern s-au reîntors la Hollywood odată cu apariția filmului „Love, Rosie”, inspirat de romanul „Suflete pereche”. Tot în 2014, dupa 8 nominalizari, a castigat premiul Irish Book Award for Most Popular Fiction pentru romanul „The Year I Met You”. În ianuarie 2015 a început să scrie cel de-al doisprezecelea roman al său.

Iar dacă vrei să afli mai multe despre eveniment, iată aici câteva informații suplimentare.

2 thoughts on “Întâlnire cu romanul Ceceliei Ahern la Cărturești Verona”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *