Social media îți pune la dispoziție tot felul de tool-uri și platforme unde poți găsi cam tot ceea ce te interesează. Iar dacă ești pasionat de cărți, dar și de vizual, Instagram este cu siguranța una dintre aplicațiile pe care trebuie să le instalezi (asta dacă nu o ai deja instalată).

Editurile, dar și site-urile de cărți au de ceva ani conturi pe Instagram unde posteaza cele mai frumoase și inspirate imagini cu rafturi pline de cărți, biblioteci impresionante sau tot felul de aceesorii interesante pentru adevărații bookaholici.

Eu am mi-am bagat puțin nasul și am făcut o listă cu câteva dintre conturile book related de pe Instragam care mi-au astras atenția. Să purcedem, zic.

Penguin Books

Ar fi fost de-a dreptul imposibil să nu încep cu una dintre cele mai cunoscute edituri. Cărțile de la Penguin, atât cele noi, cât și edițiile mai vechi, au printre cele mai frumoase coperți și acoperă cam toată gama de autori clasici pe care e musai să-i citești.

De altfel, fotografiile de pe Instagram îți fac chef să te apuci în secunda doi de răsfoit cărți. Deci, un big like pentru asta.

Continuarea articolului o găsești aici.

0 thoughts on “Instagram: ce conturi să urmărești dacă ești pasionat de cărți”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *