Probabil că e redundant ce spun, dar cred că cititul poate aduce un aport considerabil dezvoltării unei persoane. Însă, pentru ca lucrurile să evolueze într-o direcție pozitivă, mai cred că este important și ce anume citești. Și cu ce rămâi din asta.

Așa că, împreună cu prietenii de la Cartepedia, am ales cinci cărți faine pentru tine, din diferite genuri și domenii și am pus la cale un concurs.

Mecanism concurs

Zilnic, de marți până sâmbătă, la ora 21:00, voi urca pe pagina de Facebook a blogului o postare-ghicitoare de tipul „descoperă autorul”. Tu va trebui să răspunzi corect, să urmezi întocmai pașii indicați în enunț și intri automat în concurs. Astfel, vei avea șansa să câștigi una dintre cele 5 cărți puse la bătaie. În fiecare zi alta :).

Titlurile nu le voi spune acum, vi le voi anunța pe rând, în fiecare dimineață. Hehe. Sper că te-am făcut curios până aici.


PS: În Insta Stories mai dau din casă despre cărțile pregătite pentru concurs, așa că, dacă ești curios, mă poți urmări aici: instagram.com/dianasolomon.blog.

De altfel, stai cu ochii și pe dragii de la Cartepedia pentru a fi mereu la curent cu noutățile despre cărți și promoțiile faine. Pe Facebook și Instagram, desigur.

 

34 thoughts on “Ghicește autorul și câștigă o carte pe zi – concurs powered by Cartepedia”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *