Mi-au plăcut dintotdeauna reducerile și, cu atât mai mult, reducerile la cărți. Am început cu acest lucru pentru că mi se pare că este una dintre bilele albe pe care le primește Editura Herald pentru campania anuală „Te așteptăm în Librărie!”.

| Ce presupune campania 

Aflată deja la a VIII-a ediție, campania organizată de Editura Herald are ca scop încurajarea lecturii, vizitele mai dese în librării și orientarea cititorilor spre titluri ce abordează teme sau domenii ca mindfulness, spiritualitate, știință, psihologie, dezvoltare personală etc.

Aceasta se va desfășura în perioada 1 august-1 noiembrie 2016 în peste 150 de librării partenere din toată țara și oferă reduceri de 20% la 30 de titluri alese. Dacă te interesează cărțile, lista poate fi consultată aici.

| Cărți deschise pentru minți deschise

Acesta este sloganul sub care demarează campania la a VIII-a ediție și presupun că nu e nevoie de explicații suplimentare pentru înțelegerea lui.

Așadar, dacă ești pasionat/ă de tematica titlurilor ce aparțin Editurii Herald, ai putea să profiți de reduceri și să te bucuri de o vizită în librării. De altfel, nu uita să verifici dacă librăria cu pricina se numără printre partenerii campaniei, motiv pentru care ar fi indicat să arunci un ochi aici înainte de a pleca de acasă.

Și nu în ultimul rând, dacă te interesează o carte anume dintre cele aflate în promoție, lasă-mi aici un comentariu, iar eu voi ține cont de fiecare părere în parte și mă voi gândi la o modalitate de a face o surpriză câtorva cititori ai blogului.

practica zen Taizan Maezumi

Iar dacă nu știi cu ce titlu să începi, pot să-ți recomand Zen, carte citită de curând căreia i-am făcut o recenzie aici.

0 thoughts on “Reduceri de 20% la titlurile din campania organizată de Editura Herald”

    1. Cred că o găsești în engleză… Eu mai citeam de pe tabletă, dar mi se părea tare inconfortabil, așa că nu am luat încă în calcul o investiție într-un Kindle. Poate mă convingi tu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *