Eclectic bookworm & more este motto-ul asupra căruia m-am oprit de curând după mai multe sesiuni de brainstorming cu personalitățile mele multiple. Așa că, dacă personalitatea nr. 1 și personalitatea nr. 2 au zis DA, personalitatea nr. 3 chiar nu avea cum să zică NU. Știți tu vorba aia, când doi… Nevermind. Ideea e că slavă democrației, am ajuns la un slogănel simpatic.

Și pentru că tot mi s-au mai strecurat de câteva săptămâni încoace niște gânduri prin tărtăcuță, mi-am pus în valoare skillurile de copy+art level -1000 și am făcut pagina asta: Eclectic Bookworm.

Încă nu m-am hotărât asupra formatului și lucrez în continuare la finisarea ideii, dar direcția mea este una simplă: notez citatele care mi-au plăcut din cărți pentru a-mi rămâne întipărite mai bine în sertarele alea prăfuite din hipocampus și le ambalez într-o formă cât mai catchy.

Te las cu câteva citate de pe pagina de Facebook, iar dacă ai orice feedback, ia de scrie mai jos. Promit să citesc. Și în cazul în care îți place noul proiect, apasă fără milă butonul de Like.

micul print

cinci plimbari

2 thoughts on “Eclectic bookworm & more”

  1. Da, îmi place ideea ta, Diana!
    De când mă știu scriu gândurile/vorbele care au rezonat cel mai bine cu spiritul meu.. înainte îmi notam totul într-un caiet dictando, pe care îl mai am și acum, actualmente citatele fac parte din recenziile de pe blogul meu. Oriunde ar fi scrise, mă fac mereu să zâmbesc! Câteodată sunt exact ceea ce cauți!
    Spor! Keep going!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *