Am vaga bănuială că de când am terminat de-a binelea cu școala (licență, master) nu m-am oprit niciodată din învățat. Ba mai mult, am început să particip la cât mai multe cursuri fie ele online, fie offline și cred că am fost mult mai responsabilă și atentă la informații decât am fost vreodată la ore în timpul studenției.

Pariez însă că acest lucru s-a datorat în mare faptului că mi-am dorit să mă reprofilez pe partea de social media și să învăț tot ceea ce ține de branding personal și, mai ales, de storytelling, pentru că știu cât de mult accent se pune pe un content de calitate, cu impact.

Și uite așa m-am înscris la Școala Flanco

Pentru că rețelele sociale sunt a doua mea casă, am aflat imediat de cursurile pe care le-au organizat unii dintre influencerii din online, pe diverse categorii de interes, toate sub egida Școlii Flanco.

Prin urmare, odată ce am parcurs tematica cursurilor și-am văzut că speakerii vor ține mici workshopuri de branding, blogging, fotografie, Facebook sau storytelling m-am înscris numaidecât atât la prima ediție, din 2015, cât și la cea de anul ăsta.

diana solomon flanco

Dar a fost mai mult de-atât

Firește că am adunat mai multe cunoștințe decât pot enumera, iar blogul de față este cel mai bun exemplu al punerii în practică a teoriilor acumulate. De fapt, dacă arunci o privire la prima mea postare, vei observa că diferențele sunt de la cer la pământ.

Scurt pe doi, toate cursurile la care m-am înscris mi-au adus un plus pe care am încercat să-l transpun în fiecare material redactat. Iar aici intră atât partea de content, noțiunile de blogging, dar și cele de social media, foto sau branding personal.

De ce îndrug despre toate astea

Pentru că. Pentru că acum cursurile de care am menționat (complet gratuite, btw) nu se desfășoară numai în București, ci în mai multe orașe din țară. Așadar, va începe Turneul Școala Flanco care va ajunge în  Craiova, Timișoara, Cluj și Iași în perioada 21-24 iunie. Prin urmare, dacă ești dornic de participare, completează formularul de înscriere până pe 14 iunie.

Cât despre profesori, ei bine, aceștia sunt Cristina Bazavan, Sorana Savu si Cristian China Birta, iar temele lor de discuție se vor axa pe Creation si Storytelling, The Business of Blogging si Personal Branding.

Prin urmare, dacă ai un blog sau ai de gând să-ți faci unul ori îți place pur și simplu să scrii, pun pariu că informațiile pe care mai sus numiții le vor aduce în discuție îți vor prii. În plus, cursurile acestea sunt și o bună modalitate de networking. Deci vorbim de un win-win strategy, da?

Apropo, primul curs se va ține la Craiova, pe 21 iunie, intre orele 10.00 – 16.00 in magazinul Flanco din Auchan Craiovita – Str. Severinului. Am zis că înscrierea e gratuită, nu? Am zis.

3 thoughts on “De ce te încurajez să faci cât mai multe cursuri”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *