Nu știu dacă am fost doar eu sunt așa sau se mai regăsec și alții în treaba asta. De mică mi-a plăcut să am lucruri diferite de ceilalți, așa că, pentru a evita să am haine precum restul oamenilor, de cele mai multe ori încercam să le personalizez. Ba cu un patch, ba cu un nasture cusut într-un mod interesant. De multe ori chiar îmi desenam hainele cu markere permanente ori culori acrylice.

Apoi, pentru că sunt chiar genul ăla de urban girl, am adoptat mai mereu un stil casual. Așa că următoarea mea țintă a fost să am tricouri personalizate. Dat fiind faptul că sunt mare fan comics și îmi doream n haine cu personajele mele preferate din animații sau benzile desenate (I know, sounds kinda geeky), am început să apelez la magazinele online de tricouri. Astfel am reușit să am clasicul Tshirt cu Superman care arăta însă cum voiam eu, nu ca restul produselor făcute în serie și vândute mai apoi de cei mai mari retailers. Iar ăsta e doar unul dintre exemple.

Uneori mai pierd timpul pe Pinterest și mai fur de acolo câteva idei pe care le adaptez după bunul plac. Ultima oară mi-am desentat felii de pepene roșu pe un tricou cu ajutorul unei felii de cartofi, o scobitoare, două markere, o pensulă și un tub roșu de acrylic. Dar despre asta poate o să scriu în detaliu altă dată.

Revenind la magazinele care îți pot personaliza lucrurile, ei bine, sunt preferatele mele. Nu de puține ori am apelat la acestea atunci când am vrut să fac unele cadouri personalizate pentru persoanele dragi, iar azi, după multă vreme, mi-am comandat chiar eu unul.

Deși am o listă cu idei de tricouri personalizate, după un ochi aruncat pe site-ul Tshirts.ro, am ales fără să stau prea mult pe gânduri, un tricou gata făcut: Run, Forest, run!

tshirts.ro

Mi-a plăcut maximum imprimeul dintr-o mie de motive. Dar o să enumăr doar câteva:

  1. Am iubit filmul Forest Gump
  2. Sunt green addict, și, cu toate că iubesc orașele mari, când vreau să iau o pauză, dau o fugă la munte, în pădure, unde mă încarc numai cu energie pozitivă ce-mi ajunge pentru multă vreme
  3. „Am brazi ca verișori și molizi ca frați…” Iubesc mixul urban/rural, iar cei ce ascultă Argatu’ sau Subcarpați știu cel mai bine despre ce vorbesc.
  4. e un tricou funny, cu un mesaj simpatic, ce poate fi interpretat după bunul plac

Cum am dat comanda pe Tshirts.ro

Imediat ce am văzut modelul care mi-a plăcut, am selectat mărimea (acum tind să recunosc că și S mi-ar fi venit la fel de bine), am pus produsul în coș, am bifat varianta preferată de livrare, am completat căsuțele cu datele de contact… and that’s all folks!

Sâmbătă am dat comanda, luni am fost sunată pentru confirmare, iar marți seara am primit coletul. Simplu? Simplu.

Cum e tricoul personalizat

Tricoul e din bumbac, deci un mare plus. Imaginea e imprimată prin tehnologia laser printing, așadar nu are textura aia lucioasă și, prin urmare, nici nu se va strica dacă îl bag la mașina de spălat.

Deși de regulă port M, acum regret puțin că nu am luat un S. Însă, am îndoit puțin mânecile tricoului și chiar cred că arată fain. Iar pentru că eram curioasă la ce l-aș putea purta, am făcut câte probe până am ajuns la următoarele outfituri.

*Totuși, singurul inconvenient a fost lipsa virgulelor; aș fi preferat ca textul să apară așa: Run, Forest, run! But still…

Boyfriend look

tshirts.ro

Pentru că nu m-am călit încă de muzica rap, recunosc că hainele largi încă mai ai locul lor în garderoba mea. Așadar, jeansii boyfriend și tricoul meu personalizat au făcut pereche bună.

Cozy look

tshirts.ro

Pentru că e toamnă și e frig și tot cea vreau e să mă înfofolesc în haine pufoase, poncho-ul cozy în culorile anotimpului și fusta midi groasă sunt perfecte pentru plimbările în parc cu Iancu (my sweet doberman). Iar tricoul se integrează foarte bine în piesaj.

Urban look

tshirts.ro

Hainele urbane colorate sunt cele mai faine. Mai ales în zilele ploioase, când îți poți da singur un boost pozitiv prin ținutele pe care le porți. Eu una așa fac, după cum se vede și în imagini, iar cu ajutorul unor tricouri haioase, fie cu un logo, fie cu text, sigur spargi montonia.

Prin urmare, la fel cum am zis și în titlu, chiar e fun să îți faci tricouri personalizate. Dovada în giful de mai jos.

Apropo, tu ce părere ai de tricourile personalizate online?

Tshirtsro

8 thoughts on “De ce e fun să îți faci tricouri pesonalizate”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *