Cei care au început să-ți prindă urechile prin spațiul 2.0 nu sunt deloc străini de noțiunile de SEO ori SEM și de importanța acestora. Articolele optimizate au șanse mai mari să fie citite după folosirea acelor keywords considerate aproape sfinte.

Tocmai de aceea, în ultima perioada, s-a pus tot mai mult accentul pe cunoștințele de SEO, pentru că acestea aduc vizitatori, iar acest lucru duce la publicitate, prin urmare, la bani.

Astfel că, dacă ești blogger sau ai o afacere, poți scrie articole ce primează în căutările Google și, treptat, vei obține diferite avantaje precum colaborări cu agențiile de publicitate, vizibilitate în spațiul media ș.a.m.d.

Totuși, oricât de mult ai citi pe net tot felul de sfaturi de bune practici SEO, ori cărți de specialitate, nu se compara cu un curs profesional, cu speakeri în domeniu. Doar că acesta nu este foarte ieftine și e firesc, dat fiind informațiile valoroase. Însă, cum întotdeauna există portițe, află că poți câștiga un astfel de curs răspunzând la o întrebare simplă:

De ce vrei sa participi la cursul Jurnalism SEO?

Inițiatorii acestui program sunt cei de la SEOMark.ro, iar mai multe detalii poți afla dând un click aici. De asemenea, nu uita de deadline, care este 12 august.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *