Pasiunea mea pentru ilustrații e greu de controlat și, cel mai probabil, dacă nu aș sta în chirie, casa mea ar arăta ca un muzeu, cu rame pe fiecare centrimentru liber. Lăsând la o parte nebunia asta, mi-am adunat de pe Pinterest câteva imagini care mi-au plăcut cel mai mult și am făcut astfel un folder cu My favourite drawings

Ce am descoperit ulterior, analizând aceste imagini (Oh, tu, Freud), a fost că majoritatea ilustrațiilor fie mă reprezintă strict pe mine, fie sunt oglindirii ale lucrurilor sau activităților pe care le iubesc. Așadar, dacă tot am adunat galeria asta, mi-am zis că ar fi fain de arătat, mai ales că pentru mine este ceva similar cu expunerea unei bucăți din viața mea.

Pe scurt, iată cum aș arăta dacă aș fi o ilustrație…

De altfel, nu aveam cum să ratez să arăt modul în care a văzut George Roșu mica noastra familie. Deci, cumva, mi-am îndeplinit dorința de a mă vedea ilustrată.

 

O parte din ilustratorii de mai sus: Sophie Griotto, Caitlin Shearer, Lieke van der Vorst, Abigal Halpin, Meg Park, Lizzy Stewart, Carolee Clark, Cindy Fröhlich, Sarah von Sew, Yelena Bryksenkova, Aimee Sicuro, Yelena Bryksenkova, Tieni Daniela, Lucia Franco, Nan Lawson.

De asemenea, dacă ești interesat de ilustrații, îți recomand cu încredere site-ul celor de la Colorhood. Este imposibil să nu găsești ceva ghiduș, colorat și pe sufletul tău.

Iar dacă vrei să îți scoți creioanele și pensulele la înaintare, intră pe Drawspace. O să te distrezi mai mult ca sigur.

*Acest articol face parte din seria 30 Days Challenge.

4 thoughts on “Cum aș arăta dacă aș fi o ilustrație”

  1. Imi place ca te tii de challenge, iar noi mai castigam cate un pont, doua, din treaba asta. Mi a placut si articolul de ieri, mai ales ca eram in cautare de un astfel de site. Keep up the good work! Aaa, si imi place ca Iancu e aproape omniprezent. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *