Doar pentru că anul ăsta e primul an în care nu mă mai prezint la vreun curs la facultate, nu înseamnă că am lăsat-o moartă cu studiatul. Ba dimpotrivă. Acum, mai des ca niciodată, sunt tot mai prezentă la conferințele din domeniile care mă interesează și îmi caut singură suport de materiale din care am de învățat.

Deși în timpul masterului aveam uneori sursele chiar sub nas, nu tot timpul le accesam. Dar acum, de când îmi fac singură research-ul, mă simt mult mai conștiincioasă, pentru că am înțeles că fiecare lucrul pe care îl învăț pe nișa mea, mă va ajuta. Pentru că, într-adevăr, informația înseamnă putere.

Acestea fiind zise, sunt entuziasmată să particip la Conferința de Marketing Cultural, organizată de ARCUB, ce va avea loc pe 29 octombrie, la Hanul Gabroveni.

Încă nu s-a afișat un program, dar dacă ești cu ochii pe pagina evenimentului, vei afla din timp toate update-urile. Participarea este gratuită, însă nu uita să lași datele de contact din timp, printr-un mesaj către Konzept Consulting, adică aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *