Din fericire pentru customers, dar și pentru antreprenori, start-upurile au luat avânt în România. Eu una, nu neapărat din noțiuni patriotice, ci pur obiective, aplaud mereu inițiativele faine sau cele cu care rezonez și, pe cât posibil, încerc să susțin respectiva idee. Fie prin promovarea acesteia, fie prin cumpărarea sau apelarea la serviciile respective.

Un astfel de proiect este și cel de la NativeBox. Cam ca orice om de social media, am aflat despre concept de pe Facebook și Instagram. Ulterior am ajuns pe site și am făcut prima comandă.

Ce este mai exact NativeBox?

NativeBox este un serviciu care oferă variante sănătoase pentru mic-dejun sau gustări celor care sunt interesați de un stil de viață echilibrat. Astfel, în oferta lor vei găsi diferite variante de snack-pack (semințe, mixuri de nuci și fructe uscate, batoane sau pudre proteice etc) și ai chiar opțiunea de-ați personaliza un abonament.

Eu una am optat pentru Pro Snacker, un abonament lunar care conține mare parte din produsele pe care le consum în mod curent. Adică următoarele:

 • semințe și nuci
 • batoane proteice
 • fructe uscate

Motivele pentru care am optat pentru un abonament:

 • stau la vreo 2 km de orice supermarket în care pot găsi minunățiile de mai sus, prin urmare, e mai comod să primesc direct la ușă produsele
 • prețuri reduse cu până la 15%
 •  plata online recurentă lună de lună (sau chiar pe 3 luni în avans pentru prețuri și mai mici)
 • transport gratuit oriunde în țară și livrarea în aceeași zi din lună
 • posibilitatea de a pune pauză sau de a opri oricând abonamentul.

Concurs: câștigă un abonament Pro Snacker

Dacă îți sună bine ce-am scris mai sus, atunci participă la concursul organizat cu cei de la NativeBox.

Iată ce-ai de făcut:

 • Intră pe Facebook și, la imaginea de concurs, răspunde la următoarea întrebare: Ce obiceiuri sănătoase ai și cum le păstrezi?
 • Participanții se vor înscrie aici cu adresa lor de e-mail

Câștigătorul va fi extras prin random.org la sfârșitul lunii. Succes!

8 thoughts on “Ce obiceiuri sănătoase ai și cum le păstrezi? (concurs)”

 1. Obiceiurile sanatoase , pe care incerc sa le am on daily basis, ar fi: somn minim 7 ore pe noapte, apa cu lamaie, 2-3 morcovi pe zi (drept snack), cardio workout.

 2. Ah, aici trebuie să las răspunsul? Silly, very silly me. Mister copy-paste în acțiune.

  ”Fără zahărul. Spinning. Plimbări lungi cu beagle-ul meu. Un pumn de nuci mereu într-o punguță, în geantă. Somn full time. Momente de respiro. O carte. Am de toate, pentru inside și outside.” 🙂

 3. Eu niciodata nu sar peste micul dejun,fac miscare aproape zilnic si nu servesc cina mai tarziu de ora 18.Aceste obiceiuri sanatoase ma mentin in forma.

 4. Dintre obiceiurile sănătoase, cele cu care sunt cea mai consecventă sunt faptul că reuşesc să consum în fiecare dimineaţă o linguriţă de miere şi un pahar de apă cu lămâie şi că fac sport cât pot de des, cel puţin o dată pe săptămână.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *