Trebuie să recunosc că am o pasiune pentru ronțăit. Gata, am zis-o! Așa că, atunci când merg cu Robert să facem cumpărăturile săptămânale, pe lângă alimentele de pe listă, în coș mai „scapă” și ceva pungi de covrigei și pachete de biscuiți sărați. Suficiente doar până săptămâna următoare. Si da, în mare, eu mănânc tot. Cu puțin ajutor de la Iancu, ce-i drept.

Și cum în perioada asta alcoolul mi-e total străin, îmi înec amarul (ha, v-ați prins?) în crackers și covrigei frăgeziți cu vin de la Grand Papa. Compromisul perfect spun eu, pentru că, în cazul în care ridicați suspicioși dintr-o sprânceană, produsele nu conțin alcool.

Din toata gama, preferații mei sunt covrigeii frăgeziți cu vin alb. Nu știu dacă datorită susanului sau sării de mare îmi plac mai mult decât sortimentele cu vin roșu, roze, măsline sau biscuiți crocanți, dar cert e că sunt buni și versatili. Iar eu m-am obișnuit să-i consum în tot felul de variante:

dimineața | la micul dejun: cu iaurt sau chefir, fix înainte de ieși cu Iancu la dresaj

prânz | ca gustare: cu ceai rece sau limonadă homemade și cubulețe de brânză maturată, în pauza de la scris

seara | ca moment de răsfăț: în pat, la film, cu laptopul în brațe sau pe balcon, cu o carte-n mână

Ca să fim înțeleși, astea sunt variantele de-a lungul unei săptămâni, nu a unei zile. Dar am zis că poate vă ajută dacă vreți să mai diversificați crănțănelele din viața voastră. Apropo, să-mi spuneți ce tabieturi aveți voi, poate facem schimb de idei.

Tip: dacă sunteți acasă, încercați să nu mâncați covrigeii direct din pungă, ci așezați-i pe un platou sau într-un bol. În felul acesta nu va părea că mâncați pe fugă, ci că vă oferiți câteva clipe de relaxare. Pentru că- nu-i așa?- aspectul e important când vine vorba de mâncare. Sau crănțănele. 🙂

CONCURS | Dacă tot v-am făcut chef de ronțăit, vă recomand ca până pe 14 august să căutați în magazine produsele Grand Papa cu etichetă promoțională pentru că puteți câștiga un troler pe zi (la fix pentru perioada de concedii) sau premiul cel mare, un circuit Riviera Italiană – Nisa – Provence.

Dar ce și cum am explicat în video-ul de mai jos | Disclaimer: la noi în casă nu umblă câinele cu covrigi în coadă, ci în bot. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *