De curând am început o colaborare cu editura Publica, iar pentru a sărbători acest lucru cum se cuvine, m-am gândit la un concurs pentru tine. Doar n-o să rămână nerăsplătit faptul că mă citești, nu?

Așadar, am ales o carte din colecția Narator care mi-a atras atenția și care se găsea de ceva vreme pe wishlist. După cum vezi, am luat-o cu mine și-n parc, pentru că nu m-am îndurat s-o las pe pat atunci când am ieșit cu Iancu afară (bănuiesc că factura de la Enel pe post de semn de carte ți-a sărit deja în ochi, dar aia e altă poveste).

11hyx8

Concursul sau ce ai tu de făcut

Pentru a câștiga un exemplar din Camera de povestit va trebui să îți pui puțin imaginația la lucru. Mai exact, cu ajutorul unei cărți din biblioteca personală (poți să iei și de la prieteni, nu mă supăr și oricum n-o să-mi dau seama) ilustrează o „poveste”. Fă o fotografie cât mai creativă, apoi urc-o pe Instagram cu hashtagul #cameradepovestit. Nu uita să îți setezi profilul public, ca să te găsesc.

Concursul începe azi și se termină pe 10 aprilie, 23:59. Luni voi anunța câștigătorul cu cea mai interesantă fotografie, iar premiul îl voi trimite prin poștă sau îl livrez personal dacă acesta este din București.

Mai jos, te las cu un exemplu de imagine care îndeplinește condițiile, ca să înțelegi nițel ce vreau să spun.

12804674_906249389495451_788580314293078491_n

De ce voi ține cont la jurizare:

  • respectarea hashtagului
  • fotografie originală (pentru tentativă de plagiat ești descalificat)
  • respectarea deadline-ului
  • creativitate

NB: concursul se desfășoară exclusiv pe Instagram.

Hai, sper că-mi vei da de lucru, că m-aș bucura, nu de alta. Iar dacă ai nevoie de inspirație, poate ți-e de folos articol ăsta.

One thought on “Câștigă un exemplar din „Camera de povestit””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *