Cred că săptămâna asta este săptămâna concursurilor. Dacă în urmă cu câteva zile am dat startul unei provocări pe Instagram unde poți câștiga Camera de povestit, iar cei de la cărturești.ro  au invitat cititorii să aleagă cuplul preferat de scriitori intrând astfel în competiția pentru unul dintre cele două vouchere în valoare de 100 de lei, și simpaticii de la Okian au lansat un super challenge pe Instagram, cu premii foarte consistente.

Însă, cum piața de carte pare că începe să se miște și la noi, iar cititorii și spațiile (virtuale ori ba) dedicate acestora cresc de la o zi la alta, iată că o altă librărie online vine cu un concurs care atrage orice împătimit al lecturii.

Books-express.ro, căci despre aceasta este vorba, pune la bătaie un voucher de 500 de lei pe care îl poți cheltui pe cărțile de pe site.

diana solomon colaborare

Ce ai de făcut pentru a te califica:

  • trebuie DOAR să te abonezi la newsletter (detalii aici). Astfel, vei primi periodic mailuri interesante (eu le citesc în fiecare dimineață, înainte de a mă apuca de scris și-mi dau un boost de creativitate)
  • pentru a primi mailuri care să îți trezească curiozitate, nu uita să bifezi subiectele de interes, cum am procedat eu în imaginea de mai sus
  • bifează și limba străină dacă ești poliglot 😀
  • and that is it!

În cazul în care ești deja abonat, situație în care m-am aflat și eu, nu trebuie decât să îți updatezi profilul.

Așadar, acum că ești înscris, nu trebuie decât să fii pe fază la începutul lunii mai să vezi dacă ești fericitul câștigător.

Bun…

Recapitulăm concursurile faine cu cărți?

1. Camera de povestit- pe blog
2. Voucher 100 lei- cărturești.ro
3. Voucher 500/300/200 lei- okian.ro

4. Voucher 500 lei- books-express.ro

 
Eu deja mi-am imaginat ce mi-aș putea cumpăra de voucherul respectiv, așa că îți las și ție lista, poate te inspiră. Toate cărțile le găsești pe books-express.ro

*Acest articol face parte din seria 30 Days Challenge.

 

4 thoughts on “Cărți în valoare de 500 de lei? Uite cum le poți câștiga”

    1. Autoarea cărții Jazz e premiată cu Nobel și Pulitzer. De multă vreme caut să-i citesc cărțile. Jazz am dat-o cadou cuiva și după mi-a părut rău ca n-am apucat să o rasfoiesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *