Ce? Exact! Pentru că mie-mi tot fug ochii după lucruri care intră lejer la categoria celor mici, m-am gândit că mai sunt și alții ca mine. Ș-n fond, cum să nu te bucuri de o carte cu ilustrații, de șosetele cu buline, decorațiuni din lemn sau de produsele alimentare sau cosmetice cu căpșuni și fructe exotice? Cum?

 

  • Cărți

Aventurile lui Sacha a fost cartea pentru care m-am dus la Bookfest în primul rând. Am cumpărat-o încă de joi și am ținut-o închisă până-n weekend, s-o citesc după ce-mi termin munca. A meritat fiecare minut! O găsiți atât la Nemira, cu un discount de 20%, cât și pe Cărturești, Elefant, Cartepedia, sau Libris.

Good Night Stories for Rebel Girls am tot văzut-o pe Instagram și sunt curioasă. N-am citit review-uri, dar am încredere în recomandările venite de la persoane smart. O găsiți pe Books Express, dar și la Okian.

Grădinarul Nopții am răsfoit-o tot la Bookfest și m-am îndrăgostit atât de ilustrații, cât și de calitatea hârtiei. O minunăție de carte, ce să mai! E pe stoc atât la Cărturești, cât și la Cartepedia.

Tot pe Cartpedia sunt de găsit și: Un urs pe nume Paddington, Minunea sau Domnișoara Brodie în floarea vârstei. Unde mai pui că site-ul sărbătorești 3 ani, ceea ce vine la pachet cu transport gratuit până pe 31 mai, reduceri de până la 50% și un set de coastere cadou. Ioi!

Matilda, alături de restul cărților lui Roald Dahl se găsește pe Okian. Nu știu voi, dar eu una sper ca într-o bună zi să am setul complet în bibliotecă.

De Micul Prinț mai are rost să zic? Cred că e „cea mai carte de copii, dar pentru adulți”.

 

  • Fuste, tricouri și cămăși

 

Fusta cu zebre, cămașa și tricoul cu bicicletă sunt de la Medicine, un brand pe care l-am descoprit recent pe Answear și care mi-a atras atenția prin printurile astea naive și hainele lejere. În rest, inimioare-inimioare și geci brodate cu berze – niște lucruri care nu cred că ar trebui să fie doar în garderoba celor mici, pentru că sunt mult prea vesele ca să nu fie purtate on a daily basis și de adulți. Nu?

 

  • Șoseteeeeee

Nu știu voi, dar eu primeam mereu de la bunica șosete de ziua mea. Sau de Crăciun. Pare-mi-se că și de Paște. Și pijamale, normal. Însă nu mi s-a aprins beculețul pentru șosete decât mai încoace. Pentru că, na, bunica nu și-ar fi dat pensia pe Happy Socks ca să mă îndrăgostesc mai devreme. Dar nu e bai, căci între timp am mai descoperit și alte branduri precum Medicine sau Nanushki.

De altfel, Answear sărbătorește 1 iunie cu reduceri de 25% la toate produsele. Dar pentru asta trebuie să folosiți codul SURPRIZA la finalizarea comenzii. Să-mi spuneți musai ce vă luați. 😀

Aplice din lemn, perne în forme de ursuleți geek sau roboți, vase pictate sau tapet colorat – cum să te lase rece lucrurile astea? Sau…cum să crezi că sunt destinate doar kinderilor? Mare parte din nebuniile astea frumos lucrate le găsiți la The Home. Cât despre veselă, aruncați un ochi pe Zoot. Au multe lucruri în stilul ăsta pentru casă.

 

Jeleuri cu fructe și iaurt, batoane bio energizate, zmeură în ciocolată, dulceață cu rubarbă – să fim serioși. Eu cred că orice adult s-ar bucura de așa surpriză dulce, nu doar un copil. De altfel, pe Vegis și Bioportal găsești astfel de produse bio, deci e win-win.

Lapte de corp cu migdale, loțiune cu pomelo și lime, pastă de dinți cu căpșuni… La raionul de copii găsești mereu cele mai yumi produse de îngrijire. De altfel, acestea sunt și mai sigure pentru piele, deoarece nu au ingrediente care să afecteze pH-ul. Deci, ia spune-ți, voi vă luați produse de la raftul pentru puști sau numai mie-mi fac cu ochiul toate aromele astea exotice și fresh?

Iar dacă vreți ceva cu adevărat safe, vă recomand să urmăriți următoarele magazine online: Bioportal, Vegis sau Econatura.

Deci, cam așa stă treaba cu produsele gândite pentru copii, dar care (din perspectiva mea) ar bucura orice adult care le primește în dar. Să vă bucurați de 1 iunie, zic. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *