BookSharing.ro s-a lansat în urmă cu câteva săptămâni și este un proiect ce presupune schimburi de cărți. Astfel, dacă ai vreo carte prin bibliotecă pe care fie ai citit-o și nu ți-a plăcut, fie dorești pur și simplu să o înlocuiești cu altceva, pe această platformă românescă vei avea această posibilitate.

Cum poți să faci schimb de cărți pe Booksharing

  • îți faci cont pe platformă
  • adaugi cărțile pe care dorești să le dai la schimb
  • pentru început trebuie să pui cel puțin 4 cărți pe site pentru a putea cere un titlu care te interesează
  • folosește cu încredere „search-ul” în cazul în care dorești cu ardoare o carte
  • sau caută pur și simplu cărțile disponibile în orașul tău
  • când găsești ceva ce îți place, trimite un mesaj către posesorul cărții
  • de asemenea, trebuie să ai în vedere că totul se bazează pe un sistem de puncte despre care poți afla de aici

booksharingro

De asemenea, pe lângă site, există și o pagină de Facebook BookSharing, dar și un grup în care membri pot discuta despre cărțile pe care și le-ar dori. În plus, fiecare persoană care postează trebuie să selecteze și orașul în care stă astfel încât cel care dorește o carte să știe dacă va trebui să suporte costuri de livrare ori se poate întâlni face2face cu respectivul.

Eu deja am postat câteva cărți și am și dat primul mesaj unei persoane ce avea un titlu de-al lui Palahniuk. Deci aștept cu nerăbdare să am volume fresh în bibliotecă.

Tu ți-ai făcut cont pe BookSharing.ro? 😀

4 thoughts on “Booksharing: un proiect fresh cu schimburi de cărți”

  1. Ce tareeee, sigur o sa imi fac si eu. N-o sa fie usor sa aleg cartile de care sa ma despart, dar gandul ca pot obtine altele, pe care chiar imi doresc sa le citesc, o sa ușureze putin munca 😀 apropo de sharing de carti, zic de o gramada de timp ca ajung si eu la Schimb de Carti, ai fost vreodata? 🙂

  2. Foarte mișto ideea schimbului de cărți. Văzusem pe Facebook niște grupuri de genul ăsta și chiar mă întrebam când va apărea și o platformă despre treaba asta. Iat-o! 😀 Cred că o să vin și eu p-acoloșa, deși mă despart cam greu de cărțili meli. :”>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *