ArCuB (Centrul Cultural al Municipiului București) a lansat în urmă cu o săptămână aplicația omonimă, pentru iubitorii celor șapte arte.

Astfel, toate evenimentele sub egida ArcuB pot fi văzute mai usor daca îți instalezi aplicația pe orice device cu sistem de operare Android sau IOS (8 sau 9).

Personal, găsesc inițiativa aceasta grozavă pentru că face mult mai accesibilă comunicarea și transmiterea unor informații către cei pasionați de teatru, muzică, pictură, fotografie sau orice altă formă de expresie artistică.

Eu una deschid zilnic aplicația să văd ce mai e nou în lumea culturală și-mi place că pot afla asta despre expoziții sau piese de teatru ce au loc în ziua cu pricina sau în perioada imediat următoare.

De asemenea, ArCuB e foarte usor de folosit. Poți selecta ce categorii de evenimente te interesează și poți să alegi frecvența cu care ești notificat atunci când apare ceva nou (zilnic, lunar, saptămânal).

În plus, fiecare activitate are o secțiune de informații în care găsești o descriere succintă a evenimentului, o galerie foto, dar și o hartă care te ghidează către locul cu pricina. Și nu în ultimul rând, poți shareui (pe Facebook, Twitter, Tumblr, Yahoo Mail etc) în cazul în care vrei să anunți mai repede un prieten în legătură cu un concert sau o expoziție viitoare în București.

Ție cum ți se pare aplicația ArCuB?

Sursă foto: radioromaniacultural.ro, b365.ro.

One thought on “ArCuB : aplicația pentru cei pasionați de evenimentele culturale din București”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *