Cele mai interesante și inspiratoare (da, nu există „inspirațional) lucruri din ultima vreme le-am găsit pe Instagram. Motiv pentru care această platformă de photo-sharing este de departe preferata mea, atât în chestiuni ce țin de job, cât și de timpul liber.

Așa am descoperit-o pe Agnieszka Pałtynowicz.

Agnieszka este la bază arhitect, locuiește într-un orășel mic din Polonia, iar de ceva timp pasiunea ei pentru gătit și fotografie s-a transpuns într-un blog culinar, apoi pe Instagram.

credit foto @apaltynowicz

Nu știu dacă și voi rezonați cu partea asta de food photography și food styling, dar eu una găsesc ambele îndeletniciri ca fiind o manifestare a creativității și pot privi ore-n șir feed-uri de Instagram. Nu de alta, dar de acolo vin ideile (și poftele).

Iar cum în povestea asta cu aranjatul mâncării, designul are rolul lui, nici accesoriile din bucătărie nu sunt de neglijat. Și la fel au crezut și cei de la Bonami – unul dintre magazinele de home decor preferate – când au realizat o colecție inspirată de fotografiile lui Agnieszka Pałtynowicz.

credit foto: bonami.ro

Am aruncat și eu un ochi pe colecție și mi-am pus deja câteva produse în wishlist. Lemn, porțelan pictat delicat, șorț de bucărărie cu print naiv, culori neutre – cam acestea sunt elementele pe care le regăsești în colecția Pałtynowicz. Dar mai bine vi le arăt direct.

Șorț bucătărie Miss Étoile Big Hearts

Suport pentru cartea cu rețete T&G Woodware Colonial Home

 

Tocător pentru servit, din lemn de salcâm, Ladelle, ⌀ 30 cm

 

 

Farfurie House Doctor Matt Grey, 27,5 cm, gri

Set 3 suporturi pentru ouă House Doctor Pen Stripe

Farfurie J-Line Wateric, 23 cm

În plus, cu ocazia asta, am mai pus pe listă un brand care-mi place: House Doctor. Tonurile neutre, griurile în mod special, materialele, designul subtil, dar impunător mă fac să-mi utilez bucătăria viitoare doar cu accesoriile lor.

Voi? Ce ați pune în coș de pe lista asta? Sau ce recomandări food related aveți? 🙂

2 thoughts on “Agnieszka Pałtynowicz: un instagrammer care a influențat crearea unei colecții cu accesorii de bucătărie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *