Știu că e o perioadă extrem de aglomerată pentru majoritatea, iar toți se uită în stânga și-n dreapta după cadouri. Dar, dacă vrei să faci cu adevărat o surpriză cuiva, uită, te rog, de clișee și încearcă să faci daruri care să aducă zâmbete sincere pe fața celuilalt.

În cazul în care ai de-a face cu un bookworm, lucrurile sunt destul de simple: orienteză-te după cadouri book related. Adică așa:

1. Lampă de citit

9781933622705E super practică și, ca deținătoare de lampă de citit, garantez că serile unui bookworm vor fi mult mai plăcute. În plus, cu ajutorul acestui accesoriu bookish poți să îți iei adio de la lumina aprinsă în miezul nopții când unul vrea să doarmă, iar celălalt să citească. Wink wink :D.

2. Traistă „On the road”

file_1632876_KH8087w0Dacă vorbim de un bookworm, cu siguranță a citit sau măcar știe de Jack Kerouac. Așadar, o traistă după o coperta clasică de la Penguin Books va fi cadoul potrivit pentru înghesuit cărți și un toc de ochelari pentru miopi.

3. Agendă pentru bookworm

file_1625761_H7CJ0sSKDe cele mai multe ori persoanele care iubesc să-și petreacă timpul citind au și înclinații scriitoricești. Așadar, dacă vrei ca acest bookworm să aibă un spațiu în care să schițeze idei pentru diferite povestiri sau începuturi de cărți, o agendă va fi numai bună.

În plus, tot din experiență spun că un bookworm nu va avea niciodată suficiente agende. Trust me!

4. Rucsac Linia 21

2_14Am stabilit deja că o traistă e utilă pentru a strecura un volum peferat. Însă, dacă acest bookworm e pasionat de călătorii, cu siguranța va avea nevoie de un spațiu mai mare de depozitare a cărților pe care vrea să le citească pe drum, în tren sau autocar.

Așadar, cu un rucsac simpatic, ca cel de la Linia 21,  vei merge la țanc.

5. E-Reader

pocketbook-basic-2_25_1.jpgLet’s face it, trăim în secolul tehnologiei! Oricât de frumoase sunt cărțile, de multe ori rămâi fără spațiu pentru ele. Prin urmare, un E-Reader te salvează enorm. Astfel că un bookworm poate păstra mii de cărți în acest device, poate căuta foarte ușor orice titlu îl interesează, iar dacă PocketBook-ul e șucar, are și dicționare preinstalate. So, ce-și poate dori mai mult un nerd?

Cu gândul că ți-am dat câteva idei de cadouri folositoare pentru un bookworm nu pot decât să îți urez spor la cumpărături. De altfel, lista e deschisă, așa că dacă ai sugestii poți să le scrii acilișea.

2 thoughts on “5 de idei cadouri pentru un bookworm”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *