Îmi place tare mult când descopăr că în tevatura asta în care marketingul aproape că ne îndeasă pe gât produse cu eticheta „must buy”, există și magazine care preferă ruta ocolitoare.

Iar asta presupune mai multă sinceritate și naturalețe, mai multă simplitate. Adică mai mult cu mai puțin.

Iar azi vreau să vă vorbesc despre trei astfel de magazine online. De la noi. 🙂

01 | NALU Underwear

Descoperit pe Instagram, nici prin cap nu mi-a trecut că brandul este 100% românesc. Cel puțin din punct de vedere estetic mi s-a părut just to good to be true…

Așa că, mi-am pus un produs în wishlist, iar la primii bani am dat comandă. Ulterior am mai făcut două achiziții. De data asta la reduceri. Și am să mai fac ori de câte ori am să găsesc în shop lucruri cu care rezonez și de care am nevoie. Deci, fără exagerări și shopping impulsiv.

Oricum, chit că nu cumperi de la NALU, e mereu o plăcere liniștitoare să dai scroll pe feedul lor de Insta sau pe mood boardul de pe Pinterest.

02 | Skin Novels

Exact ca la NALU, produsele Skin Novels le-am achiziționat după ce am descoperit atelierul de săpunuri pe Instagram și m-am lăsat cucerită de imagini.

De altfel, site-ul vine cu ceva nou, anume partea de blog unde sunt publicate povestiri anonime. Cât despre produse – de la comunicare, la ambalaj și până la calitate, acestea oferă o întreagă experiență vizuală și senzorială.

03 | Atinge Organic

 

Tot de pe Instagram am aflat și de brandul românesc de cosmetice organice, însă, până acum, nu am folosit nici un produs. Dar am în wishlist apa florală cu albăstrele și mușețel german, uleiul de corp și săpunul cu grapefruit, cătină și gălbenele. De îndată ce termin produsele pe care le am, următoare comandă va fi aici.

LE: pentru cearcăne și ochi obosiți și iritați de la creme cu SPF, apa florală a făcut minuni. Am folosit-o vara trecută, pe perioada sarcinii, alături de uleiul de corp, și ambele produse au fost excelente. Nu conțin prostii, sunt prietenoase cu mediul, sunt 100% naturale.

Extra | Fici&Mimi

De Fici&Mimi am aflat recent, urmărind-o pe Visuell. După cum se vede și în imagini, e vorba de un brand de hăinuțe custom made (din in și bumbac) pentru copii.

La fel ca și-n exemplele de mai sus, m-am lăsat cucerită de liniile simple, de materialele naturale. Nimic încărcat, nimic extravagant, nimic în plus.

Șiii… în următoarele câteva luni voi face prima mea comandă pentru Mara :). Până atunci, mă las inspirată de produsele pe care le-au creat până acum.


Voi ce branduri românești mai știți? De unde cumpărați? De ce țineți cont? Haideți să povestim. 🙂