Pentru că știu că multă lume este de părere că informațiile venite din partea unui specialist social media costă, vreau să amintesc de două evenimente care se vor desfășura în săptămânile următoare și la care accesul este complet gratuit.

1 | Webstock 2016

La Webstock am participat pentru prima dată anul trecut și am fost surprinsă atât de amploarea evenimentul cât și de informațiile fresh din nișa asta. Mi-a plăcut că am putut afla în avans despre proiecte ce urmează să fie lansate sau am putut observa cum au fost primite diferite campanii din online. Asta ca să nu mai spun de insights și alte discuții utile din backstage.

Concluzia? Mai vin, mai fac.

Detalii eveniment: Hotel Marriott, 30 septembrie.

Solicită invitație aici.

2 | Targetare și campanii eficiente (PR2Advertising)

Conferința organizată de PR2Advertising este axată pe un singur subiect- targetarea în online– temă ce îmi pare extrem de utilă atât pentru branduri, cât și pentru cei cu un business mai mic. Prin urmare, dacă te interesează să afli cum te poți adresa publicului tău țintă din online, poți participa gratuit la eveniment. Eu am mai fost și anul trecut și mi-am notat atunci mai multe despre metodele accesibile de promovare pe internți. (PS: anul ăsta sunt blogger partener :D)

Detalii eveniment: Premier Palace, 4 octombrie.

Înscrie-te la eveniment aici.

Deci, ne vedem la cele două conferințe ori ba?

0 thoughts on “2 conferințe importante pentru pasionații de social media”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *