De când stau în București nu mai merg la fel de des pe bicicletă. De fapt, cred că pot număra pe degetele de la o singură mână dățile în care am pedalat prin capitală, iar atunci a fost numai pe bicicletele închiriate. Asta în timp ce MTB meu galben stătea în vechea mea cameră din Năvodari și aduna praf…

Totuși, chiar dacă nu îmi mai petrec sfârșitul de săptămână pe două roți, asta nu înseamnă că nu sunt la curent cu tot ce se petrece. Sau aproape tot (bike related, of course). Așa am aflat de evenimentul de sâmbăta trecută organizat de I love Velo și de marele start la pedalat, dar și de…

2 concursuri faine pentru pasionații de biciclete

Primul vine din partea pionerilor de la Pegas. Mai exact, oamenii sunt în căutarea unui foto-jurnalist-biciclist. Adică:

Al doilea concurs este organizat de La Vita e Velo și se desfășoară pe locul meu preferat de joacă, anume Instagram. Ideea acestui contest este destul de simplă- sub hashtagul #MyBromptonBag trebui să urci o imagine cu tot ce se găsește în geanta ta (de biciciclist, de preferat). Iar de ai în postare și un Brompton pliat, vei primi puncte bonus. La final, dacă fotografia ta impresionează, vei primi un bag nou cu care să te fălești când pedalezi. Pretty awesome, don’t you think? În plus, strategia de marketing e destul de faină, pentru că toată treaba asta se organizează pentru a celebra lansarea unei noi genți Brompton.

asdfg

Aici ai mai multe detalii. Deadline: 15 aprilie

În plus, cei de La Vita e Velo nu sunt la primul challenge pe Instagram. De curând au încheiat unul cu tematica #MyUnseenCity. Mi-a plăcut tare mult ideea pentru că au pus accent pe creativitate, dar și pe muncă. Nu de alta, dar premiile erau destul de interesante.

Așadar, dacă te pricepi la scris, îți place să călătorești pe bicicletă sau vrei să îți fotografiezi obiectele de prin genta de biciclist, poți să te înscrii la oricare dintre cele două concursuri. Succes!

*Acest articol face parte din seria 30 Days Challenge.

2 thoughts on “2 concursuri faine pentru pasionații de biciclete”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *